Vara te imbie la romantism - trucuri sa-ti gasesti un partener

Vara este anotimpul distractiei si al concediilor, al clipelor de relaxare cand vrei sa-ti reincarci bateriile la malul marii sau sa te racoresti in aer curat la munte.

Indiferent care sunt destinatiile tale preferate de vacanta, poate fi deprimant sa-ti petreci concediul de unul/una singur/a. Pentru aceste situatii, si special pentru cei care nu au un partener existam noi cei de la Compatibilitate.ro locul unde si tu poti cunoaste o persoana potrivita pentru tine, fie doar pentru o distractie de-o vara, fie chiar pentru toata viata.

Iata cateva idei de intalniri de vara!

Invitatie la un picnic

O idee foarte potrivita pentru o intalnire cu cineva cunoscut pe un site de dating este un picnic in aer liber. Veti avea ocazia astfel sa discutati despre ce va place sa mancati, alegand mancarea pe care sa o luati cu voi. Sau, de ce nu, puteti sa va testati reciproc calitatile de bucatari gatind ceva special pentru aceasta ocazie.

Locurile unde poti merge la un picnic sunt in general romantice, pe malul unui lac sau al unui rau, si puteti petrece chiar toata ziua acolo daca va simtiti bine. Si unde mai pui faptul ca te vei simti in siguranta, chiar daca este pentru prima data cand te intalnesti cu persoana respectiva, intrucat te afli intr-un loc public unde mai sunt si alti oameni (lucru pe care te sfatuim sa-l faci intotdeauna la primele intalniri).

O escapada la mare

Vara toata lumea vrea sa mearga la mare, dar atunci cand esti singur/a parca nu-ti prea vine sa pleci pe litoral. Te gandesti cu groaza ca va trebui sa-i rogi pe vecinii de sezlong sa-ti pazeasca lucrurile pentru a face o baie in mare si le vei suporta privirile compatimitoare.

De ce sa nu-i propui partenerului tau de dating sa te insoteasca? Va fi o buna ocazie sa va cunoasteti si sa va "evaluati" si calitatile fizice reciproc, pentru ca, nu-i asa, un costum de baie dezvaluie cam tot.

Si nici macar nu este nevoie sa locuiti in aceeasi camera de hotel daca nu te simti inca pregatit/a pentru a face pasul catre o relatie sexuala. Puteti stabili de la bun inceput sa locuiti in camere alaturate, desi... cine stie, poate veti ajunge sa renuntati la una dintre ele si sa va bucurati de un sejur romantic si pasional.

Concerte sau festivaluri

Daca nu vrei decat sa faceti cunostinta deocamdata si nu stii daca va veti placea suficient ca sa va petreceti vara impreuna sau sa plecati intr-un concediu in doi, puteti sa va dati intalnire la un concert sau un festival in aer liber.

Nu veti fi doar voi doi ci veti fi inconjurati de oameni, va veti bucura de muzica si va veti distra chiar daca intalnirea voastra nu va decurge chiar atat de bine pe cat ti-ai dorit din punct de vedere al chimiei existente intre voi.

O plimbare in parc

Nu exista nimic mai romantic decat o plimbare prin parc, mai ales ca poti face asta la orice ora din zi. Tu poti propune asta partenerului tau de dating si sa-l/o lasi pe el/ea sa aleaga ora la care sa va intalniti.

Daca va prefera dimineata va veti bucura de racoare si triluri de pasari, dupa-amiaza va puteti refugia pe malul unui lac la umbra, iar seara puteti admira impreuna apusul soarelui.

Indiferent de momentul zilei ales, o plimbare in parc poate fi ocazia ideala pentru a introduce in conversatie subiecte precum "iti plac copiii?" (unde altundeva ai putea intreba asa ceva daca nu alaturi de un loc de joaca), "ce parere ai despre protejarea mediului inconjurator?" (bineinteles, o intrebare potrivita pe aleile unui parc, si multe alte subiecte care nu va vor lasa sa va plictisiti si va vor oferi ocazia de a afla mai multe unul despre celalalt.

Inregistreaza-te