5 lucruri pe care barbatii adora sa le spui si sa le faci!

Suntem indivizi unici si diferiti fie barbati fie femei, iar barbatii au si ei ca si femeile, propriile gusturi si preferinte individuale.

Dar exista cu siguranta anumite lucruri care fac placere majoritatii barbatilor.

Iata ce spun psihologii ca le place barbatilor sa spui sau sa faci. Daca aduci vorba despre aceste cinci lucruri, iti vei mari cu siguranta sanse sa se indragosteasca pana peste cap de tine.

1. Arata-i ca te simti in siguranta langa el

Majoritatea barbatilor au acest instinct protector si se viseaza in sinea lor cavaleri in armura gata sa sara in ajutorul domnitelor aflate in primejdie. Sau sa fie influenta basmelor din copilarie cand Fat Frumos intotdeauna o salva pe Ileana Cosanzeana care se indragostea de el? Indiferent care sunt motivele, un lucru e cert, daca-i vei spune ca te simti protejata alaturi de el il vei flata si va considera ca tu si numai tu esti cea de care are nevoie. Poti sa strecori aceasta "informatie" in aglomeratie, cand el se afla la volan sau cand va plimbati seara pe strazi pustii.

2. Admira-l pentru trasaturile pe care altii nu le vad la el

Daca observi ca este bland, generos sau extrem de politicos, spune-i-o. "Sa stii ca am remarcat ca ai strecurat o bancnota acelui batran sarman cand credeai ca nu te vede nimeni" sau "A fost foarte frumos din partea ta ca ti-ai facut timp sa oferi informatii acelor turisti straini".

El va realiza cu siguranta ca tu vezi ce este mai bun in el, ca esti interesata de sentimentele si trairile lui, de el ca persoana, la un nivel mult mai profund si nu doar la suprafata.

3. Complimenteaza-i stilul, nu infatisarea

Bineinteles ca si barbatilor le face placere, la fel de mult ca si femeilor, sa fie admirati pentru felul in care arata. Dar, fizicul este ceva pe care il ai din nastere, pe cand stilul este ceva ce te defineste, pentru care un barbat a lucrat ca sa-l obtina. De aceea, va fi cu atat mai impresionat daca-i vei admira felul in care se imbraca si ce anume poarta. Complimenteaza-l pentru hainele, pantofii, accesoriile si parfumul pe care le-a ales si succesul iti va fi asigurat.

4. Arata-i ca ai incredere in el

Fie ca este vorba de o intalnire importanta, o intrecere sportiva la care participa, un examen de dat sau orice eveniment in care are o confruntare sau de trecut un obstacol, sustine-l si arata-i ca ai incredere deplina in succesul lui. Astfel ii vei demonstra ca tu esti acea persoana care vede adevaratul sau potential si pentru care el este intotdeauna un campion.

5. Cere-i o favoare

Si asta poti s-o faci chiar daca sunteti abia la prima intalnire. Roaga-l sa te ajute sa alegi un cadou pentru fratele tau sau chiar sa te conduca pana acasa si sa te ajute sa duci un pachet de carti cumparate pe drum.

Facand apel la instinctele lui cavaleresti si oferindu-i ocazia de a-si pune la contributie imaginatia, creativitatea, cunostintele si chiar si forta fizica, orice barbat se va simti cu siguranta atras de tine.

Poti personaliza dupa preferinta si imprejurari oricare dintre cele cinci scenarii de mai sus, insa asigura-te ca te folosesti de aceste informatii si se va indragosti cu siguranta de tine.

Inregistreaza-te