Cum poti sa gasesti un partener special?

Esti in cautarea unui partener/e de viata, te-ai inscris pe site-ul nostru de matrimoniale pentru a-ti gasi jumatatea dar vrei ca acesta sa aiba aceleasi valori de viata ca si tine, sa-ti impartaseasca pasiunile sau stilul de trai?

Este dificil sa gasesti de exemplu un barbat vegan sau o femeie crestina practicanta? Sportul este pasiunea ta si ti-ai dori alaturi pe cineva care sa vina zilnic cu tine la antrenamente sau chiar sa-ti devina partener/a/coechipier/a daca practici un sport la dublu sau in echipa?

Orice fel de stil de viata sau hobby are adeptii sai sau alti oameni care impartasesc acea pasiune.

Pe Compatibilitate.ro poti gasi persoana care sa-ti impartaseasca valorile si/sau hobby-urile, tot ceea ce trebuie sa faci este sa-l/o cauti.

Completeaza-ti profilul cu atentie

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le ai de facut este sa-ti completezi tu profilul cu toate datele pe care le consideri relevante despre tine si sa nu uiti sa bifezi optiunile despre stilul tau de viata care consideri ca te definesc. In acest mod, cei interesati in a-si gasi un partener cu aceleasi pasiuni sau valori te vor putea identifica mai usor.

Verifica

Pe un site de dating online se inscriu atat persoane serioase, cu adevarat interesate de o relatie matrimoniala sau aflate in cautarea unei relatii pe termen lung, cat si oameni care isi doresc doar sa socializeze, sa se distreze sau pur si simplu sa iasa la o intalnire la o cafea.

Unii ar putea sa completeze anumite date in profilul de pe Compatibilitate.ro doar pentru a parea mai interesanti, sau ti-ar putea raspunde afirmativ la intrebarile privind anumite preferinte vis-a-vis de religie, sport sau stilul alimentar de exemplu, doar pentru a accepta o intalnire.

Insa, este usor sa verifici daca intr-adevar sunt adeptii acelui stil de viata in cazul in care accepti o intalnire, fie discutand pe teme religioase, fie invitandu-i sa va antrenati impreuna daca este vorba de un sport anume care iti place, sau propunand ca loc de intalnire un restaurant care serveste exclusiv mancare vegetariana daca acesta este atat de important pentru tine.

Accepta oportunitatile si profita de ele

In cazul in care te va aborda pe tine un barbat sau o femeie singura si aflat in cautarea jumatatii sale interesat/a sa te cunoasca, verifica-i profilul si in cazul in care datele care te intereseaza nu sunt completate, poti aduce subiectul in discutie. Poate ca pur si simplu a uitat sa completeze faptul ca este vegan sau nu a dorit sa-si faca cunoscute tuturor opiniile religioase de la prima vedere.

Chiar daca nu ti se confirma faptul ca cel/cea interesat/a de tine ar avea aceleasi preferinte si valori ca cele pe care le ai tu, nu renunta la o potentiala relatie cu el/ea, mai ales daca va placeti si simti o anumita chimie intre voi. In definitiv, nici tu nu ai avut aceleasi convingeri sau pasiuni inca de cand te-ai nascut.

Poate ca, in cazul potentialului tau partenerul, clipa in care sa le descopere in viata lui/ei nu a sosit inca si tu vei fi acela/aceea care i le va prezenta.

Alegerea unui partener de viata compatibil poate ca nu este ceva usor insa nici nu este un lucru pe care sa-l lasi in seama loteriei sortii. Celebrul baschetbalist Michael Jordan spunea:"Unii oameni vor sa se intample, altii si-ar dori sa se intample, altii fac sa se intample."

Asa ca fa si tu sa apara dragostea in viata ta deschizandu-i usa si avand curaj sa cunosti oameni noi.

Inregistreaza-te