Cum sa atragi un barbat cu bani - relatii matrimoniale cu pretentii

Ce femeie nu-si doreste ca partenerul ei sa fie destept, frumos si sa aiba si o situatie materiala foarte buna?

Faptul ca pentru tine conteaza cati bani are in contul bancar partenerul tau nu ar trebui sa te descurajeze sa incerci datingul online. De multe ori barbatii bogati singuri sunt extrem de ocupati conducandu-si afacerile sau dezvoltandu-si cariera asa ca nu au foarte mult timp pentru a cunoaste femei singure in timpul liber si apeleaza la serviciile unui site de matrimoniale.

Daca si tu esti pe Compatibilitate.ro pentru a-ti gasi un partener potent din punct de vedere financiar, iti vor fi de folos aceste sfaturi pentru a-ti indeplini visul de a atrage barbati cu bani.

Ajusteaza-ti asteptarile

In primul rand trebuie sa fii foarte constienta de un lucru, bogatia nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea.

De exemplu pentru tine, un barbat bogat poate fi cineva stabil financiar, care se poate ocupa de cheltuielile domestice si care isi permite o locuinta confortabila si vacante la hoteluri de 5 stele.

Sau poate ca iti doresti acel tip care la sfarsit de saptamana te duce intr-o escapada romantica pe un vas de croaziera sau intr-o insula exotica si a carui vila cu piscina da pe spate toti cunoscutii. Ca sa nu mai vorbim de limuzina pe care o conduce.

Asadar, stabileste-ti foarte clar pragul asteptarilor in ceea ce priveste barbatul pe care vrei sa-l cunosti.

Investeste in tine

Un lucru este sigur in privinta barbatilor bogati, fie ca au mostenit o avere sau si-au construit singuri o afacere stabila si de succes care le asigura prosperitatea, majoritatea acestor barbati cu bani sunt bine educati si au pretentii mari in ceea ce priveste partenera care sa le stea alaturi.

Bineinteles, la fel ca toti barbatii si cei care au multi bani vor dori sa arati in primul rand bine dar atentie, pretentiile lor s-ar putea sa fie ceva mai mari decat ale celorlalti. Pe langa un zambet sexy ei vor dori ca si corpul tau sa arate bine si sa ai si un nivel de cultura ridicat, mai pe scurt, sa nu fii doar o papusa decorativa.

Asadar, daca vrei sa atragi barbati bogati, investeste in aspectul tau, ingrijeste-te sa arati bine si sa fii in forma fizica excelenta, si nu in ultimul rand asigura-te ca nivelul cunostintelor tale despre lume si viata este unul ridicat. Trebuie sa poti fi o buna partenera de discutii si sa nu-l faci de rusine pe barbatul viselor tale ca sa-l poti cuceri.

De asemenea, nu-ti neglija garderoba. Barbatii bogati singuri sunt cel mai adesea bine imbracati si vor avea cu siguranta pretentia ca si tinutele tale sa fie elegante si de buna calitate atunci cand iesiti impreuna.

Lauda-te cu realizarile tale

Barbatii de succes sunt atrasi de femeile singure cu personalitate, ei isi doresc ca partenera lor nu doar sa intoarca privirile pe strada ci sa straluceasca si prin felul ei de a fi.

Chiar daca nu ai tocmai o cariera de top intr-un domeniu exclusivist, poti sa-i povestesti cu mandrie si pasiune despre parcursul tau in cariera, despre meseria pe care o practici, despre studiile tale sau despre pasiunea ta.

Daca iti place de exemplu sa pictezi, sa confectionezi diverse obiecte hand-made, sa scrii poezii sau pur si simplu ai o colectie impresionanta de suveniruri din locurile pe care le-ai vizitat, povesteste-i despre pasiunile tale.

La fel ca si in cazul oricarui tip de cuplu, compatibilitatea zodiacala este foarte importanta pentru ca o relatie intre tine si tipul bogat la care visezi, sa mearga.
Asa ca nu neglija niciodata sa verifici ce alte lucruri aveti in comun. Pe Compatibilitate.ro poti vedea la profilul barbatilor de care esti interesata ce religie au, ce limbi straine cunosc, ce sporturi prefera si care sunt activitatile lor preferate in timpul liber.

Inregistreaza-te