Cum te poate ajuta sarbatoarea Pastelui sa ai noroc in dragoste

Pastele este o sarbatoare a sperantei, reinnoirii si a noilor inceputuri, lucru care se poate reflecta si in viata ta sentimentala. Cum poti aduce aceasta energie a primaverii in lumea dating-ului online?

Iata cateva idei care te vor ajuta sa-ti improspatezi universul amoros.

Scapa de amintirile vechilor relatii

De multe ori, bagajul emotional pe care-l purtam dupa noi prin viata ne poate impiedica sa ne bucuram cu adevarat, sa fim fericiti si sa acceptam lucruri noi in viata noastra. Trebuie sa te scuturi de o veche legatura cu un fost partener sau sa renunti la visele si sperantele legate de o relatie care nu a mers? Poate ca inca mai tii legatura cu cineva din trecutul tau desi stii ca povestea voastra nu va mai avea niciun viitor.

Si chiar daca nu te mai vezi cu fostul partener, poate in sufletul tau inca nutresti sentimente pentru el. Daca asa stau lucrurile, este clar ca nu te poti bucura pe deplin de toate avantajele pe care ti le poate aduce online dating-ul pe plan sentimental. In sufletul tau nu este loc destul pentru noi experiente si pentru noi oameni.

Nimeni nu spune ca este usor sa uiti trecutul si sa nu te mai gandesti la o persoana la care ai tinut foarte mult. Dar trebuie sa constientizezi faptul ca nu-ti face bine sa mai visezi la ceea ce ar fi putut fi, sa te mai gandesti la momentele frumoase care nu se vor intoarce niciodata.

Da-ti timp si spatiu sa suferi cand ai incheiat o relatie, dar apoi incearca sa treci peste si sa mergi mai departe. Inchide acea usa si nu te mai intoarce in trecut. Daca inca iti mai cauti fostul partener sa vezi ce mai face sau mai nutresti sperante de impacare desi totul s-a terminat definitiv intre voi, renunta sa o mai faci.

Cautandu-l pe internet sau privind poze cu voi doi de pe vremea cand erati impreuna nu va face altceva decat sa-ti saboteze sansele la o viitoare relatie fericita cu o alta persoana.

Daca se intampla sa auzi o melodie care iti aminteste de o fosta iubire, sau dai la televizor peste un film pe care l-ati vizionat impreuna, sau mai pastrezi inca obiecte primite in dar de la "fostul" fa un efort si schimba postul de radio, da pe alt canal tv si arunca acele mici suveniruri.

Fa schimbari in viata ta

La fel cum faci curatenie de Paste in casa pentru a intampina cum se cuvine sarbatoarea Invierii Domnului, fa curatenie si in viata ta. Poate o schimbare de look iti va face bine si te va ajuta sa te simti altfel.

Schimba-ti coafura sau poate stilul vestimentar. Cumpara alt parfum decat cel pe care il purtai inainte si care-i placea fostului tau partener.

Traditia cu hainele noi purtate de Paste se aplica foarte bine si in viata sentimentala. Data viitoare cand vei merge la o intalnire la o cafea cu cineva cunoscut pe Compatibilitate.ro poarta altceva in locul acelei rochii pe care ai mai purtat-o, desi stii ca iti sta bine. Incearca o tinuta noua care te va face cu siguranta sa te simti si tu ca si cum ai fi o persoana diferita, deschisa tuturor provocarilor vietii.

Poti face orice fel de schimbari consideri ca ti-ar fi benefice. O dieta sau un sport pe care nu le-ai mai incercat, un nou gen de carti in biblioteca, spectacole la care nu ai mai fost niciodata, orice experienta noua te va imbogati intelectual si spiritual si te va ajuta sa te transformi.

Incet, incet, aceste schimbari facute asupra persoanei tale si in viata ta vor atrage dupa ele schimbari si pe plan sentimental.

Inregistreaza-te