Gaseste-ti un partener pentru petrecerea de Revelion

Deja au inceput prietenii sa te intrebe ce faci de Revelion si te gandesti cu groaza ca vei sta iarasi stingher/a intr-un colt cand toti isi vor imbratisa partenerii pentru traditionalul sarut de Anul Nou?

Pe Compatibilitate.ro poti sa-ti gasesti un partener de dating alaturi de care sa te distrezi la party-ul dintre ani si poate, de ce nu, sa incepeti sa va construiti impreuna o frumoasa relatie de dragoste.

Bineinteles, primul pas pe care-l ai de facut este sa te inscrii pe site-ul nostru Compatibilitate.ro, cel mai popular site de matrimoniale si sa-ti completezi profilul.

Pe blog poti gasi multe articole care-ti vor fi de ajutor sa-ti faci o poza de profil cat mai atractiva si sa afli tainele dating-ului online daca esti la inceput de drum in acest domeniu.

Fii creativ/a!

Desi poate primul lucru la care te poti gandi atunci cand iti place profilul cuiva pe care ti-ai dori sa-l/s-o ai ca partener de Revelion ar fi sa-i trimiti un mesaj in care sa intrebi direct ce face de Anul Nou, nu este cea mai buna abordare.

Specialistii in relatii online recomanda in schimb chatul pe teme de interes comun. Poti incepe prin a discuta cu el/ea despre pasiunile sale (le poti afla studiindu-i datele completate la profil), sau despre o multime de alte subiecte care nu au legatura cu Revelionul. Complimentele privind aspectul fizic, sau opiniile privind anumite evenimente de interes general sunt intotdeauna potrivite pentru a sparge gheata in comunicarea pe Internet. Nu te sfii sa scrii persoanelor care-ti plac dar selecteaza cu grija profilele in functie de zona ta de interes.

Ajusteaza-ti asteptarile

Pe site-urile de matrimoniale se inscriu atat persoane aflate in cautarea unei relatii serioase pe termen lung, oameni care-si doresc un partener de viata si cauta pe cineva compatibil in vederea unei casatorii, dar si persoane care doresc doar sa socializeze, sa se distreze si sa se intalneasca cu cineva doar pentru a avea companie.

Este foarte important cum pui "problema" de la bun inceput. Daca ceea ce-ti doresti este doar un partener de dating pentru petrecerea de Revelion si eventual pentru o relatie pe termen scurt, ar fi bine sa mentionezi acest lucru de la bun inceput.

Intalnirile sunt esentiale

Chiar daca scopul tau final este sa nu-ti petreci singur/a noaptea dintre ani, ar fi bine sa-ti aloci ceva timp pentru cateva intalniri cu potentiali parteneri pentru a afla daca sunteti intr-adevar compatibili si daca puteti petrece cateva ore placute unul in compania celuilalt. Citeste aici de ce "la o cafea" este alegerea ideala pentru o prima intalnire.

Abordeaza-ti partenerul si intreaba daca este dispus/a sa iti tina companie la o petrecere la cumpana dintre ani sau are deja alte planuri cu familia sau prietenii.

Aceasta perioada a anului, cea a sarbatorilor de iarna este descrisa de specialistii in online dating ca fiind cea mai propice intalnirilor si infiriparii de noi relatii.

Asa ca, aduna-ti curajul si fa primul pas. Dragostea poate aparea in viata ta in noul an!

Inregistreaza-te