Relatii matrimoniale crestine - cum sa gasesti partenerul care-ti corespunde din punct de vedere spiritual

Relatia cu Divinitatea este foarte importanta pentru tine si iti doresti sa cunosti un partener care sa-ti impartaseasca convingerile religioase?

Daca ceea ce cauti pe un site de dating online este o casatorie cu un barbat crestin sau o femeie singura, iata mai jos cateva sfaturi care te vor ajuta in acest sens.

Pe langa compatibilitatea de natura fizica iti doresti ca cel/cea cu care te vei intalni sa-ti corespunda si din punct de vedere spiritual asa ca, ceea ce ai de facut este sa selectezi de la bun inceput potentialii parteneri de dating utilizand acest criteriu.

Selecteaza-ti partenerii de dating

Pe Compatibilitate.ro cei care isi completeaza profilul au la dispozitie o serie de intrebari cu raspuns predefinit cu ajutorul carora sa afiseze preferintele lor in materie de credinta. Accesand de exemplu matrimoniale crestine, poti vedea toti barbatii, si toate femeile care au bifat la capitolul Religie ca sunt ortodocsi sau catolici.

Sunt insa si unii oameni care prefera sa ramana deschisi tuturor oportunitatilor de dating si bifeaza optiunea Ateu, desi in sufletul lor sunt credinciosi.

Cum faci sa-ti dai seama daca potentialul tau partener de dating, sau cel cu care ti-ai dat deja o intalnire este cu adevarat credincios sau nu?

Foloseste intrebari despre religie si credinta

Primul sfat pe care ti-l dam in acest sens este sa discuti cu el/ea despre viziunea pe care o are asupra a ceea ce inseamna religia in viata lui/ei.

Daca iti doresti sa cunosti un barbat singur de religie catolica sau o femeie ortodoxa, il/o poti intreba spre exemplu anumite detalii privind unele ritualuri bisericesti, sau poti folosi in discutie unii termeni specifici pe care doar un adevarat practicant i-ar putea cunoaste.

Conceptiile privind viata religioasa se pot dezvalui la un om si aducand vorba despre subiecte controversate cum ar fi familia traditionala, botezul copiiilor mici sau casatoria religioasa.

Un alt test simplu ar fi sa intrebi despre o sarbatoare, ziua de pomenire unui sfant si sa verifici daca stie care este data calendaristica la care se celebreaza aceasta.

Prima intalnire este foarte importanta

Atunci cand relatia voastra online trece la urmatorul nivel si el/ea iti propune prima intalnire, poti folosi acest prilej pentru a afla si mai multe informatii in acest sens.

In general, persoanele credincioase poarta insemnele specifice religiei de care apartin, un barbat sau o femeie crestina vor purta de exemplu un lant cu cruciulita sau o bratara tip matanie in cazul ortodocsilor, sau un rozariu in cazul catolicilor.

Iar daca nu poarta sau nu poti observa acest lucru, poti in schimbi sa urmaresti daca se inchina atunci cand trece pe langa o biserica.

Poti folosi prima intalnire pentru a vizita impreuna un locas de cult crestin, o manastire sau o biserica, sau ii poti propune sa mergeti impreuna la un targ de carte unde stii sigur ca se comercializeaza si carti cu tematica religioasa.

Pe langa faptul ca acest lucru va va prilejui ocazia de a discuta subiecte legate de credinta, ar putea si sa puna bazele unor amintiri frumoase ale primilor vostri pasi impreuna catre o viata de familie binecuvantata de Dumnezeu.

Inregistreaza-te