Sfaturi pentru dating online la inceput de an

A inceput un nou an si esti hotarat/a ca anul acesta sa-ti gasesti un partener si sa ai parte de mai multa iubire si distractie in cuplu in viata ta? Site-ul nostru de matrimoniale este alaturi de tine pentru a te ajuta sa reusesti acest lucru.

Poate ca ti-a fost teama pana acum sa faci pasul de a incerca dating-ul online sau nu ai avut succes anul trecut in a-ti gasi un partener? Este foarte simplu sa-ti faci un cont pe Compatibilitate.ro iar daca ai deja unul, citeste sfaturile noastre de mai jos pentru a avea mai multe sanse in acest an sa iti gasesti iubirea.

Schimba-ti fotografia

Acesta e unul dintre cele mai simple lucruri pe care le poti face, si unul dintre cele mai eficiente. Atat barbatii singuri cat si femeile singure de pe Compatibilitate.ro verifica periodic daca s-au mai inscris persoane noi si daca anul trecut nu au fost atrasi de profilul tau (poate poza nu era una foarte reusita), acum ar putea sa dea click si sa fie interesati sa te cunoasca.

Asigura-te ca in noua poza arati relaxat/a, vesel/a si prietenos/a. Nu incerca sa-ti ascunzi corpul in fotografie. Chiar daca esti mai grasut/a sau consideri ca esti prea slab/a, te feresti sa-ti expui tatuajele sau culoarea parului, nu te gandi ca daca ele nu se vad in poza de profil de pe un site de matrimoniale vor ramane pe veci necunoscute celui/celei pe care ti-l/o doresti ca partener. Sinceritatea este o trasatura de caracter foarte admirata si e mai bine ca cine te place sa te placa din prima asa cum esti, mai ales cand este vorba despre online dating pentru a evita dezamagiri ulterioare primei intalniri in viata reala. Iti poate fi de folos si sa stii la ce sa fii atenta cand te intalnesti prima data cu un barbat.

Verifica datele de profil

Poate nu ai dat foarte mare atentie intrebarilor din profilul tau si nu ai completat cu atentie toate datele. Este bine sa o faci intrucat compatibilitatea de gusturi sau obiceiuri de viata poate determina mai multi parteneri de discutie sa te abordeze si nu se stie niciodata de unde sare iepurele, sau ca sa fim mai concisi, de unde poate aparea marea dragoste a vietii tale. Asadar, completeaza cu atentie datele de profil si fii sincer/a. Dupa cum am spus si mai sus, nu are rost sa te prefaci ca ai fi altfel decat esti in realitate.

Revizuieste-ti lista de preferinte

Poate ca atunci cand te-ai inscris prima data pe Compatibilitate.ro erai sigur/a ca nu vei accepta niciodata sa te intalnesti cu un barbat sau o femeie singura mai in varsta decat tine, sau poate ca ai acordat o prea mare importanta profilelor celor din acelasi oras cu tine si nu ai luat deloc in considerare persoane care locuiesc in alte zone sau in alta tara. De ce ai face asa ceva? Doar pentru ca iti este teama ca o relatie la distanta nu ar putea dura? Daca iti este teama sa te implici intr-o poveste de dragoste cu cineva doar pentru ca el/ea traieste in alt oras, avem vesti bune pentru tine. Relatiile la distanta pot fi cu siguranta de succes si poti chiar sa-ti gasesti marea iubire a vietii tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai curaj, sa accepti discutii si o eventuala intalnire cu un baiat sau o fata singura din alt oras, si sa dai frau liber imaginatiei. Citeste aici despre gesturi romantice pentru cupluri aflate intr-o relatie la distanta. Asta te va ajuta cu siguranta sa dai sare si piper relatiei voastre.

Iti dorim un an nou fericit si plin de iubire si nu uita sa te alaturi comunitatii de pe pagina noastra de Facebook pentru a afla zilnic noi sfaturi despre online dating.

Inregistreaza-te