Sfaturi pentru o prima intalnire perfecta

Toti cei care se inscriu pe o platforma de online dating sunt in cautarea unui partener, fie pentru o relatie matrimoniala, fie doar pentru socializare si distractie.

Barbatii si femeile singure de pe Compatibilitate.ro isi cauta potentialii parteneri pe site, selecteaza persoanele care le plac si de care par a fi interesati si le trimit mesaje.

Daca ai nevoie de sfaturi despre cum sa-ti faci profilul de dating mai interesant, sau cum sa faci tu primul pas pe un site de matrimoniale gasesti sfaturi utile pe blogul nostru.

Iar dupa ce ai obtinut prima intalnire cu cineva de care iti place, cum faci sa te asiguri ca totul va decurge asa cum iti doresti? Ca prima intalnire va avea succes si vei putea pune bazele unei relatii?

Iata cele mai bune 5 sfaturi de care sa tii cont la prima intalnire:

1. Poarta o tinuta care sa impresioneze

Bineinteles ca nu este cazul sa te duci sa-ti comanzi un costum nou la croitor sau sa alergi prin magazinele de haine in cautarea unei rochii de seara senzationale, doar pentru ca partenerul/a ta de dating a acceptat sa iesiti intr-o seara la o intalnire.

In functie si de locul unde ati stabilit sa va petreceti prima intalnire, poti opta pentru o tinuta casual sau mai eleganta. Iar sfatul nostru, legat de o vestimentatie care sa impresioneze, se refera doar la a alege sa porti ceva ce iti vine foarte bine si care te pune in valoare.

Stilul hainelor pe care alegi sa le porti la prima intalnire trebuie sa te reprezinte. Daca esti genul sportiv care preferi mereu blugii si un tricou, nu este cazul sa te dai peste cap si sa porti fusta scurta sau pantaloni calcati la dunga doar ca sa impresionezi. Dar poti alege cea mai buna pereche de blugi, cea care iti pune in valoare silueta, si un tricou cu un mesaj care sa dea celuilalt indicii despre personalitatea sa.

Poti citi de asemenea in acest articol, cateva sfaturi foarte utile despre alegerea culorilor hainelor la prima intalnire.

Evident, daca stilul tau de zi cu zi este unul elegant, ai mana libera sa porti orice iti sta bine si de ce nu, chiar ajuta sa se intoarca dupa tine capetele oamenilor pe strada. Doar o data ai ocazia sa faci "prima impresie" asa ca fa-o in stil mare!

2. Fii punctual/a

Punctualitatea este intotdeauna si va ramane mereu un obicei si o dovada de buna crestere si respect fata de cel cu care ai o intalnire. Asa ca asigura-te ca ajungi la timp. Nu vei da dovada doar de maniere elegante, ci este si o foarte buna strategie pentru prima intalnire.

Daca vei intarzia, partenerul/a ta ar putea sa traga concluzia gresita ca nu esti cu adevarat interesat/a de el/ea sau ca nu esti o persoana responsabila capabil/a sa se organizeze suficient pentru a ajunge la timp.

3. Pune intrebari si asculta cu atentie raspunsurile

Politica, sexul sau convingerile religioase erau intr-o vreme subiecte tabu la o prima intalnire, fiecare dintre acestea putand genera discutii aprinse.

Intr-adevar, vor ramane mereu subiecte delicate insa nu iti sugeram sa le eviti, dimpotriva. Nu este cazul sa te cenzurezi si este chiar mai bine sa afli de la bun inceput daca tu si partenerul tau impartasiti aceleasi convingeri si viziuni despre viata.

Comunica despre ceea ce simti si ce gandesti, vorbeste despre lucrurile in care crezi si pe care le sustii. Poti sa fii interesat/a de lucruri privind jobul partenerului, interese comune, etc. este firesc si normal, dar nu epuiza toate subiectele de conversatie de prima data si nici nu dezvalui totul despre tine asa usor.

Concentreaza-te mai bine pe compatibilitatea dintre voi, pe lucrurile pe care le aveti in comun, si in loc sa vorbesti despre fapte petrecute in trecut, observa daca se infiripa discutii despre un posibil viitor comun.

4. Sarutul de ramas bun - fii atent/a la semnale

Cel/cea cu care te-ai intalnit iti place foarte mult si ai ajuns deja sa-ti doresti sa il/o saruti. Este normal sa-ti doresti asta insa trebuie sa fii atent/a daca si celalalt e pregatit pentru acest pas.

Nu inseamna ca este vreo problema cu tine sau ca ti-ai pierdut puterea de seductie daca nu vei finaliza intalnirea voastra cu un sarut pasional. Poate ca el/ea pur si simplu are nevoie de ceva mai mult timp sa te cunoasca inainte de a deveni mai intimi.

In orice caz, daca exista intre voi micile semnale care-ti dau de inteles ca nu ar fi deranjat/a de un sarut,  ia-ti inima in dinti si fa-o! Pasiunea este exact ceea ce cauta toti barbatii si fetele singure de pe un site de dating.

5. Stabileste o noua intalnire (Nu trebuie sa astepti trei zile)

Nu te teme ca vei parea prea "disperat/a". Daca iti place cu adevarat de cel/cea cu care te-ai intalnit, si ceea ce-ti doresti este sa-ti gasesti jumatatea, nu exista nici cel mai mic motiv sa-l/o lasi sa astepte 24 de ore inainte de a-i da un mesaj in care sa-i spui asta.

Daca ai avut o prima intalnire extraordinara da-i mesaj chiar in acea seara si impartaseste-i ceea ce simti. Va veti simti amandoi mult mai bine. Entuziasmul se potriveste cu vremurile in care traim. Iar daca ceea ce-ti doresti este o noua intalnire cu el/ea, atunci indrazneste sa ii spui asta.

Asadar, daca vrei sa-ti impresionezi partenerul de online dating inca de la prima intalnire lasa-te purtat/a de entuziasm, fii spontan/a si natural/a si nu uita sa tii cont de sfaturile de mai sus.

Iar daca relatia voastra se va concretiza intr-o frumoasa poveste de dragoste nu uita sa ne dai de veste pe pagina de facebook Compatibilitate.ro. Relatiile de iubire sunt specialitatea noastra si ne place foarte mult sa-ti impartasim fericirea.

Inregistreaza-te