Truc: Cum sa-ti faci partenerul dependent de mesajele tale!

Toti oamenii au cinci simturi: auzul, vazul, simtul, mirosul si gustul. Stiinta a demonstrat de multa vreme ca stimularea intentionata a simturilor poate avea multe beneficii practice.

De exemplu, oamenii de stiinta au descoperit ca desertul mancat cu o lingurita de argint are un gust mai bun, intrucat creierul nostru leaga calitatea linguritei de mancare, asadar, creierul nostru simte ca si desertul este mai bun. (Bun pont pentru un patron de restaurant nu-i asa?)

Cu siguranta ca deja te intrebi ce legatura este intre desert, lingurite de argint si online dating si cum anume te poate asta ajuta sa susciti mai mult interesul partenerului tau de pe Compatibilitate.ro? Iti vom explica in ce fel stimularea simturilor te vor ajuta sa-ti faci partenerul/a sa devina dependent/a de mesajele tale.

Da, simturile noastre au o mare influenta asupra noastra, asa ca nu este de mirare ca se cheltuiesc foarte multi bani in toate domeniile de afaceri pentru a descoperi noi cai prin care sa fim manipulati prin intermediul simturilor.

In online dating, simturile te pot face sa apari memorabil, interesant si ademenitor

Cum poate un text sa stimuleze simturile?

Atunci cand trimiti un mesaj online este greu sa transmiti emotie. In definitiv, nu-l poti atinge pe celalalt, nu-l poti face sa-ti miroasa parfumul, iar despre gust nici nu mai vorbim. Tot ceea ce ramane sunt vazul si poate auzul, asta daca trimiti un clip audio in mesaj.

Asadar, cum poti profita de simturi prin intermediul unui text? Tot ceea ce ai de facut este sa-ti determini partenerul sa se gandeasca la situatii pe care si le aminteste atat de bine incat imaginile mentale sa-i stimuleze simturile. Poti sa faci acest lucru punandu-i intrebari la care nu poate raspunde fara a-si folosi simturile.

Iata cateva exemple:

"Care este primul lucru in afara de alarma pe care-l auzi dimineata cand te trezesti?"

"Care este versul preferat din cantecul tau favorit?"

"Care a fost cel mai minunat dar pe care ti l-a oferit cineva vreodata? De ce?"

"Care a fost cel mai frumos loc in care ai fost vreodata? Ce a facut acel loc sa fie atat de special?"

"Iti mai amintesti ce gust avea cea mai buna pizza pe care ai mancat-o vreodata?"

"Care este mirosul care iti place cel mai mult?"

"Exista o aroma care-ti trezeste amintiri?"

"Ce obiecte te fac sa vrei sa le iei in brate?"

Un sfat! Cele mai bune intrebari sunt cele care stimuleaza mai multe simturi. Poti folosi aceasta arma puternica a stimularii simturilor pentru a te transforma in cel mai interesant barbat singur sau cea mai interesanta femeie singura cu care a conversat vreodata partenerul tau de online dating. Dar faptul ca stii sa aplici aceasta tehnica nu este suficient. Trebuie sa inveti si cum anume s-o aplici.

Nu poti face abuz de intrebari care fac referire la simturi si nici nu le poti arunca pur si simplu la inceputul unei conversatii pe Compatibilitate.ro cu un/o necunoscut/a.

Trebuie sa stii sa ghidezi conversatia catre acel punct in care sa poti strecura intrebarea care va stimula simturile. De exemplu: "Imi place foarte mult muzica. In ultima vreme ascult rock din anii '70. Stii, genul ala super tare care nu se mai face acum. Tie iti place muzica?". El/ea iti poate raspunde ceva de genul: "Da, cred ca da, dar ascult cam orice prind la radio". Tu: "Ai un cantec preferat?". El/ea: "Da, Hotel California a celor de la Eagles". Tu: "Care e versul tau preferat din acel cantec?". El/ea: "Hm, nu stiu, stai sa ma gandesc (canta cantecul in minte). Ah, da! Imi place foarte mult asta: poti sa predai cheia de la camera oricand vrei, dar nu poti niciodata sa pleci!". Tu: "Ce face versul asta sa fie asa special pentru tine?"…

Sfat! Nu sari de la o intrebare la alta. Pune o intrebare, apoi elaboreaza pe tema raspunsului primit. Tine minte, este o conversatie nu un interviu de angajare. Desi, pentru tine ar putea fi asemanator intrucatva daca esti in cautarea unei relatii matrimoniale, nu-i asa?

Gandeste-te dinainte ce intrebari vrei sa-i pui, nu folosi doar exemplele din acest articol (desi o poti face bineinteles). Tine minte insa, in online dating ai ocazia sa cunosti mult mai multe persoane decat in viata reala, asa ca trebuie sa iti setezi foarte bine ariile de interes. Noteaza-ti care sunt lucrurile pe care ai dori sa le afli despre partenerul/a tau/ta inainte de a fi dispus/a sa va cunoasteti in viata reala. Apoi concepe intrebarile in asa fel incat sa-i stimulezi simturile.

Nu fi surprins/a cand te vei trezi ca ai tot mai mare succes si mesaje online.

Inregistreaza-te