Trucul care-i poate ajuta pe barbatii maturi sa aiba mare succes la doamne

Cand se inscriu pe un site de matrimoniale, barbatii maturi se tem ca nu vor putea gasi o femeie singura interesata de intalniri cu cineva de varsta lor. Ei bine, adevarul este ca norocul nu are nimic de-a face cu sansele lor de a a avea succes in online dating.

Tot ceea ce au nevoie barbatii maturi si singuri pentru a atrage atentia doamnelor este sa invete sa… asculte mai mult.

Invata sa asculti mai mult

Barbatii singuri nu trebuie sa-si mai faca probleme in legatura cu varsta lor cand se inscriu pe un site de dating online. Varsta chiar nu conteaza daca ajungi sa stapanesti arta de a asculta activ ceea ce iti poveste o femeie singura.

Da, poate ca nu esti foarte priceput la asta, insa capacitatea de a asculta cu adevarat intr-o conversatie este un talent ce poate fi cultivat. Bineinteles, acest lucru nu este o descoperire recenta, insa barbatii au tendinta sa omita acest aspect fiind preocupati mai mult de cum arata si de aspectul lor exterior.

De ce este atat de important sa asculti?

Sa asculti ce-ti povesteste celalalt si sa fii atent la el este o conditie esentiala atunci cand relatia voastra incepe pe un site de matrimoniale cum este Compatibilitate.ro prin intermediul mesajelor.

Dar, de ce sunt doamnele atat de atrase de barbatii care stiu sa le asculte cu adevarat? Raspunsul este simplu. Cand esti un bun ascultator, o femeie pe care o cunosti online te va percepe ca pe o persoana altruista care se gandeste si la ceilalti; o persoana sincera, cu adevarat interesata de persoana ei; o persoana intelegatoare si sensibila la nevoile celorlalti.

Aceste calitati sunt cu mult mai atragatoare, pentru o femeie interesata de o relatie serioasa pe termen lung, decat un corp sculptural sau un profil de Adonis. Asa ca defapt, nu doar asculti, dar arati in acelasi timp o fateta a personalitatii tale care te face sa fii candidatul ideal pentru o relatie matrimoniala.

Cum poti sa asculti activ?

Deoarece cadrul intalnirilor voastre este online pe Compatibilitate.ro, principalul lucru este sa fii prezent, sa raspunzi mesajelor trimise de partenera ta de dating. Cand o doamna pe care ai cunoscut-o pe un site de matrimoniale iti trimite mesaje, las-o mai intai sa termine ce are de zis (scris) inainte de a-i da un raspuns. Gandeste-te bine la ceea ce ti-a scris pentru a fi sigur ca ai inteles foarte clar la ce anume se refera sau ce poate sa sugereze in mesajul ei, inainte de a-i raspunde.

Foloseste cuvinte din propozitiile pe care ti le-a trimis atunci cand ii raspunzi, pentru a-i demonstra ca ai citit cu atentie mesajul si ca este important pentru tine ceea ce are de spus.

Fereste-te sa scrii folosind abrevieri, prescurtari sau si mai grav, sa faci greseli gramaticale.

Sa fii un bun ascultator este un talent si un exercitiu util iar in dating-ul online, poate face diferenta dintre un barbat matur care doar asteapta fara succes sa aiba o intalnire si un altul care se bucura de numeroase ocazii de a socializa si a se simti bine cu doamnele cunoscute online.

Inregistreaza-te