Cum sa iesi din amorteala iarna si sa ai succes la intalniri

Iarna este o perioada mohorata care nu imbie in general oamenii sa petreaca foarte mult timp afara si parca nici nu mai ai chef sa iesi la intalniri? Ti se pare ca dating-ul in acest sezon e o bataie de cap prea mare si ca nu ai succes in a gasi relatia matrimoniala pe care ti-o doresti sau partenerul alaturi de care sa te simti bine?

Ti-am pregatit mai jos o serie de sfaturi de la specialistii nostri de pe Compatibilitate.ro care te vor ajuta cu siguranta daca le vei pune in aplicare.

Poarta rosu!

Da, poate suna banal dar simplul fapt de a imbraca haine in aceasta culoare a pasiunii, culoare asociata in general cu iubirea, te poate ajuta sa ai mai mult succes in dating.

Doamnele si domnisoarele care poarta iarna un palton sau o geaca rosie atunci cand merg la o intalnire cu cineva cunoscut pe un site de matrimoniale atrag mai mult atentia partenerilor lor, si pe langa asta, fac o impresie mai buna, afirma psihologii.

Rosul exprima incredere in sine, placerea de a trai si curajul de a te implica intr-o relatie.

Daca nu ai o haina rosie si nu vrei sa investesti bani pentru a-ti schimba garderoba, poti alege doar sa-ti accesorizezi tinuta cand iesi la o intalnire cu o esarfa sau o poseta rosu aprins. Iar pentru o nota extravaganta si care cu siguranta il va duce pe partenerul tau cu gandul la nopti de pasiune sexuala arzatoare, poarta cizme sau incaltari rosii.

Nici domnii nu sunt exclusi de pe lista celor care pot profita de rosu. Un pulover sau un papion rosu vor da tinutei lor acea nota aparte care va face doamnele sau domnisoarele sa se simta atrase de ei.

Da-ti intalnire in locuri neobisnuite!

Intalnirile la o cafea, cina la un restaurant sau o iesire la film sunt cele mai propice in general pentru online dating, si de aceea sunt cele mai frecvente alegeri. Nu insa si in acest sezon friguros.

Surprinde-ti partenerul si invita-l sa iesiti intr-un loc deosebit, la piscina unui hotel sau la o sedinta de spa in doi care sa includa si o sedinta de masaj de cuplu sau de sauna. Asta va face ca intalnirea voastra sa fie cu adevarat speciala si va fi cu siguranta binevenita acum iarna si pentru tonusul fizic si psihic.

O alta idee care ar putea sa va surprinda placut pe amandoi ar fi sa participati impreuna la un atelier de gatit in care sa invatati sa pregatiti un desert sau un fel de mancare deosebit. Exista si ateliere de olarit, pictura sau bricolaj.

Mancati la restaurante cu specific

Daca totusi optezi pentru o intalnire clasica la cina, poti totusi sa uiti de traditionalele sarmalute romanesti sau o friptura cu salata si sa-ti inviti partenerul la un restaurant care serveste doar preparate specifice unei anumite tari.

Poate va place mancarea picanta si atunci il/o poti invita sa luati masa la un restaurant indian, sau preferati sushi si atunci veti merge la un local cu specific japonez.

In multe din aceste locuri puteti chiar sa vedeti cum se pregateste mancarea in fata voastra sau veti avea parte de un spectacol de muzica sau dans traditionale pentru tara respectiva.

Iesiti in natura alaturi de animale

Cum? Poate ca te gandesti ca dimpotriva, iarna nu este deloc anotimpul potrivit pentru a vizita o gradina zoologica dar acesta nu este deloc sfatul nostru.

O plimbare calare la un club de echitatie sau o vizita la o rezervatie naturala pentru a admira animalele in mediul lor natural sau la cele indoor unde traiesc de exemplu reptile sau pesti vor fi cu siguranta experiente inedite pentru amandoi.

Pune-ti imaginatia la contributie!

O serie de instantanee foto cu voi doi facute intr-una din acele cabine speciale care-ti livreaza pozele pe loc, o vizita la un muzeu, o seara maraton de vizionat... desene animate la tine acasa… tot ce ai de facut este sa-ti dai frau liber imaginatiei si cu siguranta vei descoperi o sumedenie de idei speciale care vor face ca intalnirile tale de iarna sa iasa din anonimat si sa te faca sa te scuturi de amorteala specifica anotimpului rece.

Intre timp te invitam sa urmaresti pagina de facebook a Compatibilitate.ro unde iti vom oferi noi si noi idei de dating de sezon!

Inregistreaza-te